English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Kreu i Emergjencave Civile Shemsi Premci dhe Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Kreu i Emergjencave Civile Shemsi Premci dhe Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Kreu i Emergjencave Civile Shemsi Premci duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Kreu i Emergjencave Civile Shemsi Premci dhe Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Kreu i Emergjencave Civile Shemsi Premci dhe Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017


MBLEDHJE E SHTABIT TE EMERGJENCAVE - Prefekti i Tiranes Admir Avrija duke folur ne mbledhjen e shtabit te emergjencave per situaten e krijuar ne vend nga zjarret.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Gusht 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8