English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET PROJEKTI MUZETE NEPERMJET TEKNOLOGJISE - Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Epitafi i Gllavenices, ekspozuar gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Kulture
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, duke folur gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Epitafi i Gllavenices, ekspozuar gjate ceremonise se prezantimit te rezultateve se fazes se pare ne muzete shqiptare per projektin Mbi fuqizimin e muzeve nepermjet teknologjise, per nje qasje me te gjere per te gjithe.
Kategori: Kulture
E Merkure, 11 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8