English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Ervin Salijanji Agron Shehaj Izmira Ulqinaku dhe Lindita Metaliaj , duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputeti Gent Strazimiri, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Romeo Gurakuqi Fatbardha Kadiu dhe Luciano Boci, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Ervin Salijanji Agron Shehaj Izmira Ulqinaku Nadire Mecorapaj dhe Lindita Metaliaj , duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Ervin Salijanji dhe Agron Shehaj, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Klevis Balliu dhe Eduart Halimi, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetet Oerd Bylykbashi dhe Enkelejd Alibeaj, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


MBLEDHJE E GRUPIT PARLAMENTAR TE PD - Deputetja Grida Duma, duke dale nga nje mbledhje e grupit parlamentar demokrat.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8