English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


XHAFAJ TAKON CANTONE - Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, duke dale pas nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, gjate nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Partite e vogla
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, gjate nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Partite e vogla
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, gjate nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Partite e vogla
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, gjate nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Partite e vogla
E Enjte, 11 Janar 2018


Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj dhe Kreu i Autoritetit Kombetar te Antikorrupsionit Italian, Raffaelle Cantone, gjate nje takimi ne Ministrine e Brendshme.
Kategori: Partite e vogla
E Enjte, 11 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11