English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KESHILLIT TE LEGJISLACIONIT - Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Alket Hyseni, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Premte, 09 Shkurt 2018


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe deputetet, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Alket Hyseni, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Premte, 09 Shkurt 2018


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe deputetet, Gent Strazimiri, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Alket Hyseni, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Premte, 09 Shkurt 2018


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Premte, 09 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5