English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROTESTE PER MARREVESHJEN ME GREQINE - Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Altin Goxhaj, duke folur gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Qytetare me flamuj dhe pankarta, gjate nje proteste te organizuar nga shoqeria civile, perpara Kryeministrise ku kane kundershtuar, ate qe ata e quajne si dhurimin me 12 milje te detit te Shqiperise ne favor te Greqise.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7