English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AVRAMOPOULOS NENSHKRUAN ME XHAFEN -Komisioneri Europian per Migracionin, Ceshtjet e Brendshme dhe Shtetesine, Dimitris Avramopoulos dhe Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj, gjate ceremonise se firmosjes se nje marreveshje me FRONTEX, per kontrollin e kufijve.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Shkurt 2018


Komisioneri Europian per Migracionin, Ceshtjet e Brendshme dhe Shtetesine, Dimitris Avramopoulos dhe Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj, gjate ceremonise se firmosjes se nje marreveshje me FRONTEX, per kontrollin e kufijve.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Shkurt 2018


Komisioneri Europian per Migracionin, Ceshtjet e Brendshme dhe Shtetesine, Dimitris Avramopoulos dhe Ministri i Brendshem, Fatmir Xhafaj, gjate ceremonise se firmosjes se nje marreveshje me FRONTEX, per kontrollin e kufijve.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3