English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUM EKONOMIK PER TREGJET - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Arben Cejku, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Besart Kadia, Kryetari i PD, Lulzim Basha, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Arben Shkodra, Adrian Civici, Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Ekonomisti, Besart Kadia, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Presidenti i Dhomes Amerikane te Tregetise, Mark Crawford, Kryetari i PD, Lulzim Basha, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Presidenti i Dhomes Amerikane te Tregetise, Mark Crawford, Kryetari i PD, Lulzim Basha, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Besart Kadia, Gjergj Buxhuku, Arben Shkodra, Adrian Civici, Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, Selami Xhepa, Ilir Ciko, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Ekonomisti, Ilir Ciko, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Administrator i pergjithshem i Konfindustria, Gjergj Buxhuku, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Ekonomisti, Dritan Shano, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer ne Shqiperi, Walter Gloss, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Presidenti i Dhomes Amerikane te Tregetise, Mark Crawford, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Besart Kadia, Gjergj Buxhuku, Arben Shkodra, Adrian Civici, Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, Selami Xhepa, Ilir Ciko, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Adrian Civici, Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, Selami Xhepa, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Sekretar i Pergjithshem i Bashkimit te Prodhuesve Shqiptare, Arben Shkodra, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Ekonomisti, Adrian Civici, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Ekonomisti, Selami Xhepa, duke folur gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018


Besart Kadia, Gjergj Buxhuku, Arben Shkodra, Adrian Civici, Walter Gloss, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Mark Crawford, Selami Xhepa, Ilir Ciko, gjate konferences ekonomike (De)rregullimi i tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranes per Lirine Ekonomike dhe Instituti Europian Pashko, ne Hotel Tirana.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 10 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22