English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KQZ MBLEDHJE - Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Hysen Osmanaj, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje ku KQZ ka verifikuar deklarimet ne formularin e vetedeklarimit te disa kandidateve nga listat shumemerore per keshillat bashkiak.
Kategori: KQZ
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Hysen Osmanaj, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje ku KQZ ka verifikuar deklarimet ne formularin e vetedeklarimit te disa kandidateve nga listat shumemerore per keshillat bashkiak.
Kategori: KQZ
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Hysen Osmanaj, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje ku KQZ ka verifikuar deklarimet ne formularin e vetedeklarimit te disa kandidateve nga listat shumemerore per keshillat bashkiak.
Kategori: KQZ
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri dhe nenkryetari, Denar Biba gjate nje mbledhje ku KQZ ka verifikuar deklarimet ne formularin e vetedeklarimit te disa kandidateve nga listat shumemerore per keshillat bashkiak.
Kategori: KQZ
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4