English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KRYEMADHI BASHKEBISEDIM ME GAZETARE -Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke u larguar nga nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Klajda Gjosha dhe Petrit Vasili, duke ndjekur nje bashkebisedim me gazetare, te kryetares se LSI, Monika Kryemadhi, e cila u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Klajda Gjosha dhe Petrit Vasili, duke ndjekur nje bashkebisedim me gazetare, te kryetares se LSI, Monika Kryemadhi, e cila u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Klajda Gjosha dhe Petrit Vasili, duke ndjekur nje bashkebisedim me gazetare, te kryetares se LSI, Monika Kryemadhi, e cila u shpreh se celja e negociatave eshte me e rendesishme per vendin dhe se opozita po tregohet e matur per kete qellim.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 13 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10