English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TRYEZE NE MBESHTETJE TE TURIZMIT - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin, Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate nje tryeze te rrumbullaket per mbeshtetjen e kompanive ne fushen e turizmit.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Prill 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin, Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate nje tryeze te rrumbullaket per mbeshtetjen e kompanive ne fushen e turizmit.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Prill 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin, Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate nje tryeze te rrumbullaket per mbeshtetjen e kompanive ne fushen e turizmit.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Prill 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin, Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate nje tryeze te rrumbullaket per mbeshtetjen e kompanive ne fushen e turizmit.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Prill 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin, Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate nje tryeze te rrumbullaket per mbeshtetjen e kompanive ne fushen e turizmit.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5