English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIS RIPARIMI I RRUGES TIRANE DURRES - Puntore gjate punes per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Puntore gjate punes per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Puntore gjate punes per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Puntore gjate punes per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri dhe drejtori ARRSH Afrim Qendron, duke ndjekur punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Puntore gjate punes per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri dhe drejtori ARRSH Afrim Qendro, duke folur per mediat pasi kane ndjekur punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri dhe drejtori ARRSH Afrim Qendro, duke folur per mediat pasi kane ndjekur punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri dhe drejtori ARRSH Afrim Qendron, duke folur per mediat pasi kane ndjekur punimet per riparimin e asfaltit ne aksin Qafe Kashar–Durres, pjese autostrades, Tirane-Durres, e cila prej se henes do te bllokohet ne disa pjese te saj per te mundesuar riparimin e pjeseve te demtuara rende.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Qershor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12