English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA PER VENDIMET E QEVERISE - Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi pas mbledhjes se Keshillit te Ministrave, ku tregoi per disa prej vendime te rendesishme qe u moren ne te, si ai per rritjen e sigurise ne shkolla, intensifikimin e luftes kunder krimit, si dhe mbylljen jo vetem te kazinove elektronike, por edhe te basteve sportive ne zonat e banuara.
Kategori: Qeveri
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi pas mbledhjes se Keshillit te Ministrave, ku tregoi per disa prej vendime te rendesishme qe u moren ne te, si ai per rritjen e sigurise ne shkolla, intensifikimin e luftes kunder krimit, si dhe mbylljen jo vetem te kazinove elektronike, por edhe te basteve sportive ne zonat e banuara.
Kategori: Qeveri
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi pas mbledhjes se Keshillit te Ministrave, ku tregoi per disa prej vendime te rendesishme qe u moren ne te, si ai per rritjen e sigurise ne shkolla, intensifikimin e luftes kunder krimit, si dhe mbylljen jo vetem te kazinove elektronike, por edhe te basteve sportive ne zonat e banuara.
Kategori: Qeveri
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi pas mbledhjes se Keshillit te Ministrave, ku tregoi per disa prej vendime te rendesishme qe u moren ne te, si ai per rritjen e sigurise ne shkolla, intensifikimin e luftes kunder krimit, si dhe mbylljen jo vetem te kazinove elektronike, por edhe te basteve sportive ne zonat e banuara.
Kategori: Qeveri
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi pas mbledhjes se Keshillit te Ministrave, ku tregoi per disa prej vendime te rendesishme qe u moren ne te, si ai per rritjen e sigurise ne shkolla, intensifikimin e luftes kunder krimit, si dhe mbylljen jo vetem te kazinove elektronike, por edhe te basteve sportive ne zonat e banuara.
Kategori: Qeveri
E Marte, 09 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5