English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIKOLLA NE KOMISIONIN PARLAMENTAR TE MEDIAS - Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Medias, ku ishte thirrur per te raportuar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Tetor 2018


Deputetja, Milva Ekonomi, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Medias, ku ishte thirrur per te raportuar Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla.
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Tetor 2018


Deputetet, Milva Ekonomi, Fidel Ylli, Musa Ulqini, Vilma Bello, Fate Velaj, ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Medias, ku ishte thirrur per te raportuar Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla.
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Tetor 2018


Deputetet, Milva Ekonomi, Fidel Ylli, ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Medias, ku ishte thirrur per te raportuar Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla.
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Medias, ku ishte thirrur per te raportuar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5