English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SAMITI I PARE I VAJZAVE NE SHQIPERI - Gazetarja, Manjola Hasa, deputetja, Elona Gjebrea, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Mirgit Vataj, deputetet, Dhurata Cupi, Oriola Pampuri, gjate Samitit te pare te Vajzave ne Shqiperi, pjese e fushates globale #Girl2Leader, mbajtur ne Kryesine e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Ambasadoret e Samitit te pare te Vajzave ne Shqiperi, pjese e fushates globale #Girl2Leader, duke pozuar per foto.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Gazetarja, Manjola Hasa, deputetja, Elona Gjebrea, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Mirgit Vataj, deputetet, Dhurata Cupi, Oriola Pampuri, gjate Samitit te pare te Vajzave ne Shqiperi, pjese e fushates globale #Girl2Leader, mbajtur ne Kryesine e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Gazetarja, Manjola Hasa, deputetja, Elona Gjebrea, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Mirgit Vataj, gjate Samitit te pare te Vajzave ne Shqiperi, pjese e fushates globale #Girl2Leader, mbajtur ne Kryesine e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4