English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BUSHATI TAKIM KONSULTATIV PER INTEGRIMIN - Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Drejtoresha e Institutit te Kerkimit Urban te Tiranes, Zana Vokopola, gjate nje takimi konsultativ qe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, zhvilloi me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje takimi konsultativ me shoqerine civile dhe grupet e interesit, mbi projekt-VKM per ngritjen e strukturave te negociatave me BE.
Kategori: Qeveri
E Hene, 03 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7