English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I MUCA NE KPK - Valbona Sanxhaktari, Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Alma Muca, prokurore ne Prokurorine e Pergjithshme. Muca po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019


Valbona Sanxhaktari, Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Alma Muca, prokurore ne Prokurorine e Pergjithshme. Muca po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019


Valbona Sanxhaktari, Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Alma Muca, prokurore ne Prokurorine e Pergjithshme. Muca po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019


Valbona Sanxhaktari, Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Alma Muca, prokurore ne Prokurorine e Pergjithshme. Muca po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4