English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KLOSI DHE LLESHAJ TAKIM PER TURIZMIN - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Drejtori per Sigurine Publike ne Policine e Shtetit, Gjovalin Loka, Drejtori i pergjithshem i Policise se Shtetit, Ardi Veliu, gjate nje takimi qe ministrat, Klosi dhe Llleshaj zhvilluan me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Drejtori per Sigurine Publike ne Policine e Shtetit, Gjovalin Loka, Drejtori i pergjithshem i Policise se Shtetit, Ardi Veliu, gjate nje takimi qe ministrat, Klosi dhe Llleshaj zhvilluan me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Drejtori i Policise se Tiranes, Kastriot Skenderaj, gjate nje takimi qe ministrat, Klosi dhe Llleshaj zhvilluan me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Drejtori i Policise se Tiranes, Kastriot Skenderaj, gjate nje takimi qe ministrat, Klosi dhe Llleshaj zhvilluan me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Drejtori per Sigurine Publike ne Policine e Shtetit, Gjovalin Loka, Drejtori i pergjithshem i Policise se Shtetit, Ardi Veliu, gjate nje takimi qe ministrat, Klosi dhe Llleshaj zhvilluan me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, gjate nje takimi me 12 prefektet dhe strukturat e policise, per problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave per kete vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash per turizem me cilesor, te sigurt dhe me standarde gjate 2019.
Kategori: Qeveri
E Premte, 08 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12