English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA TAKIM ME ALEANCEN PER MBROJTJEN E TEATRIT - Kryetari i PD, Lulzim Basha, Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, Flutura Acka, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Fitim Zekthi, Koloreto Cukali, Ervin Goci, Artur Cani, Apollon Bace, gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, Flutura Acka, Neritan Licaj, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, Flutura Acka, Neritan Licaj, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, Flutura Acka, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Alfred Lela, Edmond Budina, Kastriot Cipi, Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Robert Budina, Flutura Acka, Neritan Licaj, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Robert Budina, Flutura Acka, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Robert Budina, Flutura Acka, Neritan Licaj, Bujar Kapexhiu, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Flutura Acka, Neritan Licaj, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kompozitori, Limoz Dizdari, duke folur gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kompozitori, Limoz Dizdari, duke folur gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Skulptori, Artan Peqini, gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Edmond Tupja, Mark Marku, Robert Budina, gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Aktori, Edmond Budina, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Shkrimtarja, Flutura Acka, duke folur gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Shkrimtarja, Flutura Acka, duke folur gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Publicisti, Apollon Bace, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Bashkim Zahaj, Fitim Zekthi, Koloreto Cukali, gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Piktori, Bashkim Zahaj, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Piktori, Bujar Kapexhiu, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Shkrimtari, Rudi Erebara, duke folur gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Arkitekti, Besnik Aliaj, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Prec Zogaj, Rudi Erebara, Besnik Aliaj, gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Flutura Acka, gjate nje tryeze me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Aktori, Neritan Licaj, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Profesori, Agron Gjekmarkaj, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019


Aktori, Romir Zalla, duke folur gjate nje tryeze te organizuar nga kreu i PD, Lulzim Basha me perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, me teme, Arti ne mbrojtje te Demokracise dhe Interesit Publik, mbajtur ne Hotel Tirana.
Kategori: Kulture
E Enjte, 14 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 28 of 28