English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ PRET PETRICEK - Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5