English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ALEATET TAKOHEN ME BASHEN - Kryetari i LZHK, Dashamir Shehi, kryetari i PDK, Nard Ndoka, Kryetari i PR Fatmir Mediu, kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule, kryetari i PAA, Agron Duka, nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale pas nje takimi ne seline e PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protesta dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PR Fatmir Mediu, nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale pas nje takimi ne seline e PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PR Fatmir Mediu, nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale pas nje takimi ne seline e PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i LZHK, Dashamir Shehi, kryetari i PDK, Nard Ndoka, Kryetari i PR Fatmir Mediu, kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule, kryetari i PAA, Agron Duka, nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale pas nje takimi ne seline e PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i LZHK, Dashamir Shehi, kryetari i PDK, Nard Ndoka, Kryetari i PR Fatmir Mediu, kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule, kryetari i PAA, Agron Duka, nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale pas nje takimi ne seline e PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 15 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5