English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHTRUNGZA KALON VETTING - Kryetari i Prokurorise se Tropojes, Artan Shtrungza, duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Shtrungza kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 16 Maj 2019


Kryetari i Prokurorise se Tropojes, Artan Shtrungza, duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Shtrungza kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 16 Maj 2019


Kryetari i Prokurorise se Tropojes, Artan Shtrungza, duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Shtrungza kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 16 Maj 2019


Kryetari i Prokurorise se Tropojes, Artan Shtrungza, duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Shtrungza kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 16 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4