English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I MUSTAFAJ NE KPK - Xhensila Pine, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Ilir Mustafaj, gjyqtari i Gjykates se Tiranes. Mustafaj, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Xhensila Pine, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Ilir Mustafaj, gjyqtari i Gjykates se Tiranes. Mustafaj, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Xhensila Pine, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Ilir Mustafaj, gjyqtari i Gjykates se Tiranes. Mustafaj, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Gjyqtari i Gjykates se Tiranes, Ilir Mustafaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mustafaj, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Ilir Mustafaj, gjyqtari i Gjykates se Tiranes. Mustafaj, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5