English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BRACE PER REZULTATET E AKSIONIT ANTI INFLORMALITET - ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019


ZV/Kryeministri, Erjon Brace, duke folur per reporteret mbi rezultatet e aksionit informalitet, per te cilin deklaroi se paligjshmeria ne pikat e karburanteve po shkon drejt fundit, si dhe pohoi se ka patur arrestime dhe ndjekje penale per te gjithe abuzuesit.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 10 Gusht 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7