English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHERBIMI INFEKTIV - Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021


Te aferm dhe familjare te pacienteve te shtruar ne spitalin Covid 1, duke pritur te dorezojne ushqime dhe veshmbathje per ta, perpara sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Qe prej diteve te fundit te gushtit numri i infektimeve ditore me COVID si dhe rastet e fataliteteve jane rritur ndjeshem.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Hene, 13 Shtator 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11