English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUMI I OSBE PER ZHVILLIMIN E MEDIAS - I Ngarkuari me Pune i Bashkimit Evropian ne Tirane, ambasadori Luigi Soreca dhe kryetari i Prezences se OSBE ne Shqiperi, ambasadori Bruce Berton duke folur gjate edicionit te nente te forumit vjetor te OSBE-se per zhvillimin e medias ne Shqiperi. Forumi i këtij viti u perqendrua ne ceshtje te lidhura me sigurine e gazetareve, legjislacionin qe prek mediat dhe ndikimin e inteligjences artificiale ne punen e mediave ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Hene, 18 Shtator 2023


LAPAJ PREZANTON LEVIZJEN E TIJ POLITIKE - Adriatik Lapaj duke folur gjate nje aktiviteti per te prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


I Ngarkuari me Pune i Bashkimit Evropian ne Tirane, ambasadori Luigi Soreca dhe kryetari i Prezences se OSBE ne Shqiperi, ambasadori Bruce Berton duke folur gjate edicionit te nente te forumit vjetor te OSBE-se per zhvillimin e medias ne Shqiperi. Forumi i këtij viti u perqendrua ne ceshtje te lidhura me sigurine e gazetareve, legjislacionin qe prek mediat dhe ndikimin e inteligjences artificiale ne punen e mediave ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Hene, 18 Shtator 2023


Klodiana Kapo e Faktoje.al dhe Brunilda Milkani e fondacionit GIZ gjate edicionit te nente te forumit vjetor te OSBE-se per zhvillimin e medias ne Shqiperi. Forumi i këtij viti u perqendrua ne ceshtje te lidhura me sigurine e gazetareve, legjislacionin qe prek mediat dhe ndikimin e inteligjences artificiale ne punen e mediave ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Hene, 18 Shtator 2023


Kryetari i Unionit te Gazetareve Aleksander Cipa gjate edicionit te nente te forumit vjetor te OSBE-se per zhvillimin e medias ne Shqiperi. Forumi i këtij viti u perqendrua ne ceshtje te lidhura me sigurine e gazetareve, legjislacionin qe prek mediat dhe ndikimin e inteligjences artificiale ne punen e mediave ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj duke folur gjate nje aktiviteti per te prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj duke folur gjate nje aktiviteti per te prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj duke folur gjate nje aktiviteti per te prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Adriatik Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Adriatik Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj duke folur gjate nje aktiviteti per te prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet). Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj, Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj, Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj, Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj, Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023


Adriatik Lapaj, Edlira Cepani dhe Florian Binaj gjate nje aktiviteti ku Lapaj ka prezantuar levizjen e tij politike Shqiperia Behet. Lapaj ka prezantuar ekipin, programin dhe kauzat per te cilat levizja do te angazhohet.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 18 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16