English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I ZEFI NE KPK - Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Avokati, Ardian Visha, Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Kryetari i Gjykates se Shkodres, Arben Zefi, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Zefi po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7