English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PD MBYLL PROTESTEN PAS 90 DITEVE - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje takimi me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje takimi me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje takimi me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje takimi me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje takimi me mbeshtetes te opozites ne cadren e protestes, e cila u mbyll sot pas 90 ditesh, pas arritjes se marreveshjes politike me maxhorancen.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 21 of 21