English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ZJARRI I AFROHET SYRIT TE KALTER - Tymi i zjarreve qe prej disa ditesh kane rene ne malin e Muzines dhe po i afrohen parkut te Syrit te Kalter, afer qytetit te Sarandes. 8 vatra zjarri kane qene aktive sot ne duke djegur shume peme dhe shkurre.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 12 Gusht 2017


Tymi i zjarreve qe prej disa ditesh kane rene ne malin e Muzines dhe po i afrohen parkut te Syrit te Kalter, afer qytetit te Sarandes. 8 vatra zjarri kane qene aktive sot ne duke djegur shume peme dhe shkurre.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 12 Gusht 2017


Tymi i zjarreve qe prej disa ditesh kane rene ne malin e Muzines dhe po i afrohen parkut te Syrit te Kalter, afer qytetit te Sarandes. 8 vatra zjarri kane qene aktive sot ne duke djegur shume peme dhe shkurre.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 12 Gusht 2017


Tymi i zjarreve qe prej disa ditesh kane rene ne malin e Muzines dhe po i afrohen parkut te Syrit te Kalter, afer qytetit te Sarandes. 8 vatra zjarri kane qene aktive sot ne duke djegur shume peme dhe shkurre.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 12 Gusht 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4