English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHTYHET PER NESER SEANCA E PASDITES - Kryeministri, Edi Rama dhe deputetet, Alket Hyseni, Arben Ahmetaj, Bashkim Fino, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet e PD, Luciano Boci, Sali Berisha, Flamur Noka, gjate nje seance parlamentare ku eshte diskutuar ne lidhje me Projektligjin per mbrojtjen e pakicave kombetare ne Shqiperi. Kjo seance eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet Flamur Noka dhe Shezai Rrokaj, gjate nje seance parlamentare ku eshte diskutuar ne lidhje me Projektligjin per mbrojtjen e pakicave kombetare ne Shqiperi. Kjo seance eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet Flamur Noka dhe Shezai Rrokaj, gjate nje seance parlamentare ku eshte diskutuar ne lidhje me Projektligjin per mbrojtjen e pakicave kombetare ne Shqiperi. Kjo seance eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i LSI, Shezai Rrokaj, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i PD, Genc Pollo, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i PD, Sali Berisha, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i PD, Sali Berisha, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetja i PS, Elisa Spiropali, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetja i PS, Ermonela Felaj, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Ministri i i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, duke hyre ne seancen parlamentare te pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe deputetet Endri Hasa, Flamur Noka, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe deputetet Endri Hasa, Flamur Noka, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i PD, Flamur Noka, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe deputetet, Ervin Salianji, Gent Strazimiri, Bardh Spahia, Sali Berisha, Grida Duma, Klevis Balliu, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputeti i PD, Klevis Balliu, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Shezai Rrokaj, Genc Pollo, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Shezai Rrokaj, Klajda Gjosha, Edmond Haxhinasto, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Rudina Hajdari, Shezai Rrokaj, Klajda Gjosha, Edmond Haxhinasto, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Sali Berisha, Gent Strazimiri, Ervin Salianji, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Albana Vokshi, Fidel Ylli, Blendi Klosi, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Evis Kushi, Halim Kosova, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Zevendeskryeministrja, Senida Mesi, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama dhe deputetet, Alket Hyseni, Arben Ahmetaj, Bashkim Fino, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama dhe deputetet, Alket Hyseni, Arben Ahmetaj, Bashkim Fino, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama dhe deputeti, Bashkim Fino, duke dale nga seanca parlamentare e pasdites, e cila ka zgjatur vetem 8 minuta dhe eshte vendosur te shtyhet per neser ne mengjes.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 27 of 27