English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PERFUNDON PROTESTA TEK JURIDIKU - Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Studente dhe punonjes te Fakultetit te Drejtesise, duke larguar bankat dhe karriget nga ambientet qe kishin bllokuar brenda shkolles. Mbremjen e te henes ka perfunduar ngujimi i studenteve te Fakultetit Juridik, ku prej me teper se nje muaji nje grup studentesh te Juridikut vijuan protesten dke u ngujuar ne mjediset e brendshme te fakultetit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13