English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMEDIA BOEING BOEING NE TKEKS - Drejtori i Teatrit Kombetar Eksperimental, Kico Londo, zedhenesja e teatrit, Ada Ruci dhe aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Drejtori i Teatrit Kombetar Eksperimental, Kico Londo, zedhenesja e teatrit, Ada Ruci dhe aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Drejtori i Teatrit Kombetar Eksperimental, Kico Londo, duke folur gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing, qe do te shfaqet ne Teatrin Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing, qe do te shfaqet ne Teatrin Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing, qe do te shfaqet ne Teatrin Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018


Drejtori i Teatrit Kombetar Eksperimental, Kico Londo, zedhenesja e teatrit, Ada Ruci dhe aktoret, Alesia Xhemalaj dhe Rudina Dembacaj, gjate nje konferene shtypi ne lidhje me komedine Boeing Boeing.
Kategori: Kulture
E Premte, 05 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7