English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA TAKIM ME ALEATET - Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka, ai i PR Fatmir Mediu dhe Edmond Spaho, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka dhe ai i PR Fatmir Mediu, duke folur per gazetaret pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka, ai i PR Fatmir Mediu dhe Edmond Spaho, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, ai i LZHK, Dashamir Shehi, i PAA, Agron Duka, i PDK, Nard Ndoka, ai i PR Fatmir Mediu dhe Edmond Spaho, duke dale pas nje takimi ne seline Blu, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, duke hyre ne seline e PD pas nje takimi me partite aleate, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetari i PD, duke hyre ne seline e PD pas nje takimi me partite aleate, ku eshte diskutuar ne lidhje me protestat opozita do te nise kete muaj.
Kategori: PD
E Hene, 08 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19