English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Republikane Fatmir Mediu duke dale mbas nje takimi me kryetarin e PD Lulezim Basha, per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetaret e Partise Demokratike ne rrethe, gjate nje takimi me kryetarin e PD Lulezim Basha, per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetaret e Partise Demokratike ne rrethe, gjate nje takimi me kryetarin e PD Lulezim Basha, per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetaret e Partise Demokratike ne rrethe, gjate nje takimi me kryetarin e PD Lulezim Basha, per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha duke folur para mediave mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha dhe Deputeti Myslym Murrizi mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha kryetari PD Korce Andrea Mano dhe Deputeti Myslym Murrizi mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha dhe kryetari PD Korce Andrea Mano mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018


BASHA TAKON KRYETARET E RRETHEVE - Kryetari Partise Demokratike Lulzim Basha kryetari PD Korce Andrea Mano dhe Deputeti Myslym Murrizi mbas takimit me Kryetaret e rretheve te PD per protesten qe do te zhvillohet me date 27 Janar.
Kategori: PD
E Marte, 09 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16