English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLA PAS KONFERENCES SE KRYETAREVE - Kryetari grupit Parlamentar te Partise Socialiste Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pas mbledhjes se Konferences se Kryetareve, ku i beri apel opozites qe te jete bashkëpunuese per ngritjen e KLGJ dhe KLP.
Kategori: PS
E Enjte, 11 Janar 2018


Kryetari grupit Parlamentar te Partise Socialiste Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pas mbledhjes se Konferences se Kryetareve, ku i beri apel opozites qe te jete bashkëpunuese per ngritjen e KLGJ dhe KLP.
Kategori: PS
E Enjte, 11 Janar 2018


Kryetari grupit Parlamentar te Partise Socialiste Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pas mbledhjes se Konferences se Kryetareve, ku i beri apel opozites qe te jete bashkëpunuese per ngritjen e KLGJ dhe KLP.
Kategori: PS
E Enjte, 11 Janar 2018


Kryetari grupit Parlamentar te Partise Socialiste Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pas mbledhjes se Konferences se Kryetareve, ku i beri apel opozites qe te jete bashkëpunuese per ngritjen e KLGJ dhe KLP.
Kategori: PS
E Enjte, 11 Janar 2018


Kryetari grupit Parlamentar te Partise Socialiste Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pas mbledhjes se Konferences se Kryetareve, ku i beri apel opozites qe te jete bashkëpunuese per ngritjen e KLGJ dhe KLP.
Kategori: PS
E Enjte, 11 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5