English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FSHF NENSHKRUAN ME KRYQIN E KUQ - Presidenti i FSHF, Armand Duka dhe Presidenti i Kryqit te Kuq Shqiptar, Ylli Alushi, gjate ceremonise se nenshkrimit te nje kontrate bashkepunimi ndermjet FSHF dhe Kryqit te Kuq per garat e futbollit shqiptar, kombetare dhe nderkombetare.
Kategori: Sport
E Premte, 12 Janar 2018


Presidenti i FSHF, Armand Duka dhe Presidenti i Kryqit te Kuq Shqiptar, Ylli Alushi, gjate ceremonise se nenshkrimit te nje kontrate bashkepunimi ndermjet FSHF dhe Kryqit te Kuq per garat e futbollit shqiptar, kombetare dhe nderkombetare.
Kategori: Sport
E Premte, 12 Janar 2018


Presidenti i FSHF, Armand Duka dhe Presidenti i Kryqit te Kuq Shqiptar, Ylli Alushi, gjate ceremonise se nenshkrimit te nje kontrate bashkepunimi ndermjet FSHF dhe Kryqit te Kuq per garat e futbollit shqiptar, kombetare dhe nderkombetare.
Kategori: Sport
E Premte, 12 Janar 2018


Presidenti i FSHF, Armand Duka dhe Presidenti i Kryqit te Kuq Shqiptar, Ylli Alushi, gjate ceremonise se nenshkrimit te nje kontrate bashkepunimi ndermjet FSHF dhe Kryqit te Kuq per garat e futbollit shqiptar, kombetare dhe nderkombetare.
Kategori: Sport
E Premte, 12 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4