English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PANAIRI I EDUKIMIT NE ROGNER - Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018


Studente duke vizituar Panairin e 7 te Edukimit Boteror, World Education Fair, me pjesmarrjen e me shume se 35 shkollave nga Hollanda, Amerika, Kanadaja dhe vende te tjera te Europes Perendimore, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12