English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VOKSHI PER PAGAT E PETAGOGEVE - Deputetja e PD, Albana Vokshi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar qeverine se ka shkelur kontratat duke vonuar me 10 dite pagat e pedagogeve dhe stafit pedagogjik.
Kategori: PD
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Deputetja e PD, Albana Vokshi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar qeverine se ka shkelur kontratat duke vonuar me 10 dite pagat e pedagogeve dhe stafit pedagogjik.
Kategori: PD
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Deputetja e PD, Albana Vokshi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar qeverine se ka shkelur kontratat duke vonuar me 10 dite pagat e pedagogeve dhe stafit pedagogjik.
Kategori: PD
E Shtune, 10 Shkurt 2018


Deputetja e PD, Albana Vokshi, duke dale nga nje konference shtypi, ku ka akuzuar qeverine se ka shkelur kontratat duke vonuar me 10 dite pagat e pedagogeve dhe stafit pedagogjik.
Kategori: PD
E Shtune, 10 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4