English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARREVESHJE PER RESTAURIMIN E 5 XHAMIVE - Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Drejtoresha e Institutit te Momumenteve te Kultures, IMK, Arta Dollani, duke folur gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Feja
E Marte, 13 Shkurt 2018


Myftiu i Tiranes, Ylli Gurra, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Feja
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe myftiu i Tiranes, Ylli Gurra, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, kryetari i Komunitetit Mysliman Skender Brucaj dhe myftiu i Tiranes, Ylli Gurra, gjate nje ceremonie ku u nenshkrua nje marreveshje per restaurimin e 5 xhamive te shpallura Monument Kulture. Restaurimi i tyre do te mbikqyret nga IMK dhe do te financohet nga TIKA (Turkish Cooperation and Coordination Agency).
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10