English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIM PER ARSIMIN NE DIASPORE -Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, ministri i Diasporis dhe Investimeve Strategjike te Kosoves, Dardan Gashi, zv/ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise se Kosoves, Heset Sahiti, zv/ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Besa Shahini, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, ministri i Diasporis dhe Investimeve Strategjike te Kosoves, Dardan Gashi, zv/ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise se Kosoves, Heset Sahiti, zv/ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Besa Shahini, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, ministri i Diasporis dhe Investimeve Strategjike te Kosoves, Dardan Gashi, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, zv/ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise se Kosoves, Heset Sahiti, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, ministri i Diasporis dhe Investimeve Strategjike te Kosoves, Dardan Gashi, zv/ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise se Kosoves, Heset Sahiti, zv/ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Besa Shahini, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, zv/ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise se Kosoves, Heset Sahiti, gjate nje konference shtypi, pas nje takimi ku eshte folur per marreveshjet e arritura deri mes Shqiperise dhe Kosoves ne lidhje me arsimin ne diaspore..
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6