English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUMI EKONOMIK FRANKOFON - Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati dhe ambasadorja e Frances ne Tirane, Christina Vasak, gjate ceremonise se celjes se Forumit Ekonomik Frankofon, i organizuar nga Ambasada e Frances dhe France Albanie Business.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 09 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7