English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


JAVA E PARASE NE BSH - Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, duke folur gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, Drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania, Silvio Pedrazzi, Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi, Christian Canacaris, gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, Drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania, Silvio Pedrazzi, Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi, Christian Canacaris, gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, duke folur gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, duke folur gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, duke folur gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania, Silvio Pedrazzi, duke folur gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi, Christian Canacaris, gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi, Christian Canacaris, gjate ceremonise se celjes se Javes se Parase, nje feste mbareboterore e parase, e cila ka per qellim ndergjegjesimin e femijeve dhe te rinjve per te qene qytetare te pergjegjshem dhe te afte per te marre vendime financiare te miremenduara.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10