English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DERVISHI NE KOMISIONIN PARLAMENTAR TE LIGJEVE - Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Adnor Shameti, Jurgis Cyrbja, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku ishte thirrur te raportonte Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Adnor Shameti, Jurgis Cyrbja, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku ishte thirrur te raportonte Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku ishte thirrur te raportonte Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018


Deputetet, Oerd Bylykbashi, Enkelejd Alibeaj, Ulsi Manja, Adnor Shameti, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku ishte thirrur te raportonte Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7