English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET RAPORTI I BB PER BALLKANIN PERENDIMOR - Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik per Ballkanin Perendimor, ne seline e BB ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7