English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEMINAR PER TE DREJTAT E NJERIUT -Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, zv/kryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi, juristi, Igli Totozani, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, zv/kryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi, juristi, Igli Totozani, zv/Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Artemis Dralo, kreu i Seksionit 1 te operacioneve prane BE, Stephen Stork, koordinatori i Perhershem i OKB ne Tirane, Brian Williams, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, zv/kryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, zv/kryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi, juristi, Igli Totozani, zv/Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Artemis Dralo, kreu i Seksionit 1 te operacioneve prane BE, Stephen Stork, koordinatori i Perhershem i OKB ne Tirane, Brian Williams, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Deputeti, Genc Pollo, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Juristi, Igli Totozani, zv/Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Artemis Dralo, kreu i Seksionit 1 te operacioneve prane BE, Stephen Stork, koordinatori i Perhershem i OKB ne Tirane, Brian Williams, deputetja, Silva Caka, gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Deputetja, Silva Caka, duke folur gjate Seminarit, Mbrojtesit e te Drejtave te Njeriut”.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9