English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIM I ALEANCES PER MBROJTJEN E TEATRIT - Aktori, Robert Ndrenika, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Hysamedin Feraj, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Edlira Cepani, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Naun Shundi, Robert Ndrenika, Alfred Trebicka, Mehdi Malkaj, gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Aktori, Robert Ndrenika, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Aktori, Arben Derhemi, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018


Aktori, Arben Derhemi, duke folur gjate nje takimi te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit, ku aktore dhe aktivisteve nga shoqeria civile kane kundershtuar vendimin per prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Hene, 16 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7