English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLA PADI BASHES NE GJYKATE - Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes tij dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen për shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PS
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8