English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FLECKENSTEIN DHE SOREKA NE KONFERENCE SHTYPI - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke dale pas nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke hyre ne nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke hyre ne nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke hyre ne nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, gjate nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, gjate nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, gjate nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreun i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me raportuesin per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, gjate nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreun i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me raportuesin per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, duke dale pas nje konference shtypi tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16