English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PARLAMENT VOTOHET BUXHETI 2019 - Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj dhe zv/kryeministrja, Senida Mesi, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj dhe zv/kryeministrja, Senida Mesi, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Deputeti i PS, Besnik Baraj duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Deputetja e PS, Elisa Spiropali duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Deputetja e PS, Elisa Spiropali duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Deputeti i PS, Paulin Sterkaj duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministrat, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, Lindita Nikolla, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Seanca parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministrat, Arben Ahmetaj, Lindita Nikolla, Damian Gjiknuri, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, Kryeministri, Edi Rama, zevendesja e tij, Senida Mesi dhe ministrat, Ditmir Bushati, Olta Xhacka, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Deputeti i PS, Fatmir Xhafaj duke folur gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe ministrat, Olta Xhacka, Lindita Nikolla, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe ministrat, Olta Xhacka, Lindita Nikolla, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe ministrat, Olta Xhacka, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ku me 76 vota eshte miratuar buxheti per vitin 2019. Kjo seance eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 03 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 29 of 29