English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOMAZHE PER MIKEL JANKUN - Presidenti, Ilir Meta, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Andi Seferi, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Andi Seferi, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Andi Seferi, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Andi Seferi, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Presidenti, Ilir Meta, gjate homazheve ne nderim te ish ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019


Presidenti, Ilir Meta dhe kreu i FSHF, Armand Duka, duke folur per mediat, pas homazheve ne nderim te ish portierit te Partizanit dhe kombetares Shqiptare, Mikel Janku, ne hotel Internacional. Janku eshte ndare nga jeta ne moshen 78 vjecare, pas nje semundjeje te rende.
Kategori: Sport
E Premte, 11 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7